Începe Analogue Festival Mioveni 2023!

Numeroşi artişti consacraţi din ţară şi din străinătate vor susţine recitaluri la Analogue Festival, care se desfăşoară de vineri până duminică (25 – 27 august) pe Platoul Făget din Mioveni.

Festivalul, ajuns în acest an la a doua ediţie, va reuni 18 artişti români şi internaţionali cunoscuţi. Printre numele sonore de pe afiş se numără John Newman, Tinie Tempah, Selah Sue, B.U.G. Mafia, Delia, Subcarpaţi, Asian Dub Foundation, Viţa de Vie, Byron şi The Mono Jacks, potrivit unui comunicat.

Odată cu această ediţie, Analogue Festival intră în rândul festivalurilor mari de vară, pe care le aşteptăm toţi cu entuziasm an de an şi care au potenţialul de transforma România într-o destinaţie perfectă pentru turismul festivalier din toată Europa„, a declarat Alin Călinescu, organizator Analogue Festival, citat în comunicat.

Organizatorii afirmă că Analogue Festival a fost gândit ca o ofertă alternativă pentru un public sofisticat, care îşi doreşte nu doar o experienţă muzicală, ci una culturală în sens larg, aducând împreună muzica şi evadarea în mijlocul naturii.

Este vorba, aşadar, de un festival „analogic” ce oferă ocazia desprinderii temporare de lumea digitală, pentru reconectarea cu sine şi cu natura, precum şi cu alţi oameni care au preocupări sociale, valori şi iniţiative comune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.