Cum să alegeți inelul de logodnă perfect, pentru un moment de neuitat?

Vă doriți să îi faceți o surpriză magnifică partenerei dumneavoastră, dar nu știți cum să alegeți inelul perfect? Atunci rămâneți cu noi. În rândurile ce urmează, vrem să vă prezentăm cele mai populare tipuri de inele de logodnă, pentru a vă ajuta să faceți cea mai bună alegere. Să începem!

Într-o relație de durată, bazată pe încredere și iubire necontenită, cea mai frumoasă bijuterie cu care vă puteți surprinde partenera este inelul de logodnă. Este un sentiment superb atunci când vă gândiți că fructul iubirii dumneavoastră are aripi să se extindă spre căsătorie, nu-i așa? Indiferent de materialul pe care îl veți alege, aur galben, alb sau, roz, în final piatra va fi cea care va ieși în evidență. Iar dacă nu știți de unde să începeți, stați calm. Noi vă sărim în ajutor. În continuare, vom începe enumerarea promisă, ca să vă faceți o idee despre fiecare tip de bijuterie în parte.

  1. Emerald – piatra tip emerald se remarcă prin înfățișarea sa dreptunghiulară, cu colțuri drepte. Dacă partenera dumneavoastră este o persoană puternică și hotărâtă, cu siguranță îi veți face pe plac cu acest model. Fiind o piatră mare, aceasta va reflecta fiecare strălucire de lumină pe care o întâlnește, făcând din acest tip de inel unul excepțional.
  2. Princess – piatra tip princess se remarcă prin înfățișarea sa pătrată, și ea tot cu colțuri drepte. Este o piatră de dimensiuni mai mici, însă la fel de fabuloasă ca toate celelalte. Dacă partenera dumneavoastră este o persoană diafană, genul acesta de bijuterii sunt alegerea perfectă.
  3. Cushion – această piatră seamănă foarte mult cu modelul prezentat anterior, Princess, însă vine cu colțuri rotunjite. Este o alegere minunată pentru o doamnă cu caracter elegant și feminin.
  4. Oval – piatra ovală este perfectă pentru doamnele classy. Inelul, nu numai că se va potrivi de minune cu orice ținută a sa, însă îi va scoate și mâinile în evidență partenerei dumneavoastră. Și aceasta, precum cea Emerald, este o piatră mare, ce va prinde orice licăr de soare înăuntrul său.
  5. Pear – acest model de piatră are o formă special, ușor atipică. Ea se aseamănă în partea de sus cu cea Oval, însă în partea de jos are un vârf ascuțit. Dacă partenerei dumneavoastră îi plac trendurile moderne și vrea să se asorteze cu cele mai noi tendințe, atunci cu acest model nu veți da greș.
  6. Round – este, poate, cea mai apreciată piatră pentru inelele de logodnă. Este de dimensiune mică, fiind potrivită pentru o doamnă delicată și diafană. Această bijuterie clasică va impresiona orice viitoare mireasă.
  7. Marquise – ultimul model de piatră pentru inelele de logodnă pe care dorim să v-o prezentăm este cea Marquise. Se remarcă prin forma sa atipică, ascuțită la ambele capete. Este cea mai îngustă ca dimensiune dintre toate pietrele menționate și poate fi alegerea perfectă pentru o parteneră hotărâtă și încrezătoare.

Acum că ați aflat care sunt cele mai populare tipuri de inele de logodnă, vrem să vă mai sfătuim și în legătură cu materialul acestora. După cum vă spuneam și la început, puteți alege între aur galben, alb, sau roz, ele fiind cele mai cunoscute, însă mai există și un alt material, demn de luat în considerare.

Despre acestea, în continuare:

  1. Inele de aur

Aurul se numără printre cele mai solide, dar și frumoase materiale pentru bijuterii. Acesta se găsește în trei culori: galben, alb sau roz. În funcție de caracterul și preferințele în materie de accesorii a partenerei dumneavoastră, puteți alege una dintre culori după cum urmează:

– Aurul galben se potrivește doamnelor cu stil classy, elegante și pline de vibranță.

– Aurul alb se potrivește doamnelor care sunt atrase de accesorii argintii, cum este argintul de exemplu. Nu se cade că îi oferiți iubitei un inel de logodnă din argint, fiindcă acesta se poate rupe în timp. Pe când aurul, fiind în sine un material mult mai dur, va rezista cu brio trecerii anilor, asortându-se stilului ei de viață.

– Aurul roz se potrivește doamnelor delicate și feminine, ce adoră să fie sofisticate și în pas cu moda.

  1. Inele de platină

Platina este un material dur, la fel ca aurul. Se regăsește în culori argintii și poate ține și el loc de inel de argint, cum vă menționam mai devreme. Cu un astfel de inel, veți da dovadă de finețe, îmbinând dragostea cu noblețea.

Iată-ne ajunși la final. Acum că ați parcurs articolul, sperăm că ați aflat toate informațiile de care aveați nevoie și că sunteți încrezător că veți putea alege inelul potrivit. Nu ezitați să navigați mediul online pentru mai multe recomandări. Vă dorim succes în a face alegerea finală și casă de piatră!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.