Începe activitatea la noul spital din Mioveni! Din ianuarie se vor organiza concursurile de angajare

Începe activitatea la noul spital din Mioveni! Din ianuarie se vor organiza concursurile de angajare. Până la sfârșitul acestei luni, secțiile actuale ale fostului spital Sf. Spiridon se vor muta în casă nouă, transmite primarul Ion Georgescu.

”Sper ca în această săptămână să luăm și procesul verbal de recepție de la ISU, este depusă și documentația pentru autorizația la incendiu, avem documentele și la Sanepid, iar la sfârșitul lunii, secțiile actuale ale fostului spital Sf. Spiridon se vor muta în casă nouă. Preconizăm că în perioada 18 – 25 noiembrie, unitatea medicală de Urgență se va muta în spațiul nou, urmând ca în aceeași perioadă, și secția de Pediatrie – Neonatologie de la Călinești să revină acasă în Mioveni, și apoi, secția de Interne”, declară primarul Ion Georgescu.

Primar Ion Georgescu: ” Din ianuarie vor fi organizate concursurile pentru ocuparea posturilor disponibile”

Din ianuarie 2019 se vor organiza și concursurile de angajare pentru ocuparea posturilor libere. ”După luarea acreditărilor de la Ministerul Sănătății, din ianuarie încolo, sigur vor fi organizate concursurile pentru ocuparea posturilor disponibile. S-a stabilit cu Consiliul de Administrație și conducerea interimară a Spitalului ca pe fiecare lună să fie scoase la concurs posturile libere, făcute de așa natură ”pachete de concurs”, să scoatem o secție întreagă într-o lună, pentru a putea funcționa secția respectivă. Probabil că în luna decembrie va fi dată publicității perioada de concurs pentru următoarele șase luni de zile. Ne dorim ca la concursurile respective să fie selectați cei mai buni profesioniști, începând de la medici, asistenți, personal auxiliar, toată categoria de activități de care are nevoie spitalul”, precizează primarul Mioveniului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here