Bilete de tratament balnear disponbile la Casa de Pensii Argeş

Casa Judeţeană de Pensii Argeş anunţă că a fost afişată o nouă serie de bilete de tratament balnear – seria 17, cu date de plecare in perioada 19 -24 noiembrie 2019.

Pentru aceasta serie, i-au fost repartizate 307 de bilete în statiunile: 1 Mai, Amara, Buzias, Caciulata, Calimanesti, Covasna, Felix, Govora, Lacu Sarat, Mangalia, Olanesti, Pucioasa, Sinaia, Slanic Prahova, Techirghiol si Vatra Dornei.

Repartitia poate fi consultata la sediul institutiei, cat si pe site-ul institutiei, www.cjparges.ro

Eliberarea biletelor se face pana in data de 12 noiembrie 2019. Persoanele carora li s-a alocat bilet de tratament balnear, au fost anuntate telefonic la numarul de telefon indicat in cerere.

Au ramas bilete de tratament balnear, pentru care nu au fost solicitari, in statiunile: Amara, Buzias, 1 Mai, Bala, Covasna, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sarat , Olanesti, Pucioasa, Sinaia si Slanic Prahova.

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei, inclusiv din pensia bruta acordata, daca beneficiaza de drepturi de pensie din alte sisteme neintegrate sistemului public de pensie.

In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei de asigurari sociale din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii octombrie 2019 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here