Încep înscrierile la examenul de GRAD PRINCIPAL pentru asistenţii medicali, sesiunea 2017

„€Aducem la cunoștința asistenților medicali argeșeni care îndeplinesc condițiile participării și doresc să se înscrie la examenul de grad principal-sesiunea 2017 că, începând cu data de 09.10.2017 până în data de 25.10.2017, în zilele de luni până vineri, între orele 8.00-16.00, pot depune dosarele pentru toate specializările, la sediul OAMGMAMR Argeș, din Pitești str. Victoriei nr. 57” a declarat Estera Stămoiu, președintele Ordinului Asistenților Medicali Argeș.

La înscriere, candidatul va depune un dosar cu şină pe coperta căruia sunt completate numele şi prenumele candidatului cu iniţiala tatălui, numele purtat anterior (după caz), specialitatea în care se înscrie la examen, numărul de telefon al candidatului.

Documentele necesare înscrierii:
・ cererea de înscriere cu datele de contact (este pusă la dispoziția asistenților medicali argeșeni la sediul filialei);
・ copia actului de identitate;
・ copia diplomei de absolvire/licenţă în formarea ca asistent medical generalist, asistent medical, moașă;
・ adeverinţă eliberată de angajator din care să reiasă experiența profesională cumulată de minimum 5 ani la data susținerii examenului, dobândită în condițiile legii în specialitatea atestată de titlul de calificare, indiferent de nivelul acestuia;
・ copia actelor de schimbare a numelui, după caz;
・ dovada plăţii sumei de participare la examen.

Cuantumul sumei de participare la examen este de 150 lei/participant. Suma se va plăti în contul IBAN RO49UGBI0000362008983RON, deschis la GARANTI BANK, beneficiar OAMGMAMR, CIF 15346984. Pe documentul de plată plătitorul va menționa “Suma de participare examen grad principal-2017”.

„€Examenul pentru grad principal se va desfășura în zilele de 2 noiembrie 2017 (asistenți medicali generaliști, surori medicale, oficianți medicali) și 3 noiembrie 2017 (asistenți medicali – alte specialități, altele decât asistenți medicali generaliști) la LICEUL TEORETIC „DR. ION CANTACUZINO” din PITEȘTI, STR. CAROL DAVILA NR. 1 (puncte de reper: Spitalul Județean de Urgență Pitești și Piața Găvana).

Candidații au acces în sălile de susținere a testului grilă între orele 08.30 și 08.45, pe baza tabelelor aflate la responsabilii de săli și afișate la intrare și a actului de identitate (B.I., C.I. sau pașaport), aflat în termen de valabilitate. Candidații care nu se află în sălile de examen în momentul distribuirii testelor grilă și a grilelor de răspuns pierd dreptul de participare la examen.” a adăugat Estera Stămoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.