Week-edul acesta, pe 16 și 17 mai, la Sala Sporturilor din Pitești, se va desfăşura cea de a 27-a ediție a Concursului Național de dans sportiv ”Dansul Florilor” în organizarea Clubului Total Dance şi a Primăriei Piteşti, prin centrul Cultural Piteşti.

Concursul face parte din programul manifestărilor evenimentului “Zilelor Piteștiului”.

Organizator şi sufletul evenimentului va fi, ca în fiecare an, binecunoscutul profesor de dans sportiv, fost multiplu campion naţional, Alfred Schieb.

“Vom avea două zile pline de competiții! Vom începe dimineața, la 9.30 și seara vom termina tot în jurul orei 9.30. Așteptăm peste 400 de perechi participante din toată țara, cu vârste cuprinse între 4 și 35 de ani, la toate clasele valorice. Ca noutate, anul acesta va exista și un concurs neoficial, pentru amatori, cu probe de salsa și bachata. Sâmbătă seara, de la ora 19.00, vor evolua categoriile de vârstă mai avansate și atunci vor fi cele mai spectaculoase momente. Tot atunci se va face deschiderea oficială, care va include și parada tuturor concurenților”・a declarat Alfred Schieb.

Biletul de intrare pentru adulți costă 12 lei, iar copiii şi pensionarii au acces gratuit. Cei care nu vor putea ajunge la Sala Sporturilor dar îşi doresc să urmărească spectacolul oferit de cei mai buni dansatori din ţară o pot face pe Internet, pentru că întreaga competiţie va fi transmisă live, pe adresa www.centrul-cultural-pitesti.ro.
 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI