Concursul „Cea mai gospodărită asociaţie din municipiu”, ediţia 2015 a ajuns la final. Primăria Piteşti a anunţat câştigătorii şi premiile pe care aceștia le vor încasa.

Marele premiu, cel acordat pe întreg oraşul, a fost adjudecat de Asociaţia de proprietari „Victoriei” din Centru, blocul 87. Suma ce-i revine se ridică la 2500 de lei, fiind însă impozabilă.

Premiile pentru fiecare cartier în parte sunt următoarele  Găvana – asociaţia „Vulturii” de la blocul E10; Exerciţiu – „Vlaicu Vodă” de la blocul D16; Centru – „Hamangiu” de la blocul D5A, scara A; Craiovei – blocul 53; Războieni – „Alex” de la blocul H3; Popa Şapcă – „Tibi” de la blocul D30, scările D şi E; Prundu-Fraţii Goleşti – „Prundu A” de la blocul A; Trivale – „Trivale 68A” de la blocul 68A; Tudor Vladimirescu – „Speranţa B” de la blocul P2, scara B; Banat – „Calipso” de la blocul C16 și Nord-Eremia Grigorescu – „Competiţia” de la blocul L4, scara C. Fiecare a primit câte 1.500 lei, de asemneea, impozabili.

Cei ce şi-au mărit astfel contul pot folosi însă banii numei pentru lucrări de întreţinere şi de reparare a spaţiilor din bloc.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI