Așa cum a obișnuit comunitatea academică în ultimii ani, Universitatea din Pitești continuă seria activităților inedite privind internaționalizarea și în anul universitar 2017-2018. Se vor organiza, și în acest an academic cursuri gratuite de limba chineză pentru cadrele didactice și studenții UPIT, conform protocolului încheiat cu Biroul Consiliului Internațional pentru Limba Chineză din cadrul Ambasadei Chinei la București. Încă din anul 2013, Universitatea din Pitești beneficiază de prezența lectorilor de limba chineză care predau, pe bază de voluntariat, cursuri de limbă și civilizație chineză.

Tot în acest an academic, Universitatea din Pitești, prin biroul de Relații Internaționale aflat în subordinea Prorectorului pentru Relații Internaționale, Emanuel Soare, lansează, în premieră pentru o universitate din România, cursuri gratuite de limba persană pentru studenții și cadrele didactice proprii!

Interesul pentru organizarea cursurilor de limba persană la UPIT vine în contextul obținerii, în anul 2017, de către Universitatea din Pitești, a unei finanțări europene pentru mobilități ale cadrelor didactice și ale studenților la universități din Iran.

Este o dovadă în plus că Universitatea din Pitești depune toate eforturile necesare pentru diversificarea ofertei educaționale, devenind una dintre cele mai dinamice universități în domeniul internaționalizării.

Comments

comments