În Argeș vor funcționa 6 cabinete stomatologice care vor asigura intervenția în caz de urgență. În vederea efectuării urgențelor stomatologice pe teritoriul județului Argeș, având în vedere prevederile art. 1 din Ordonanța Militară nr. 2/2020, privind măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, Direcția de Sănătate Pubică analizează pentru conformitate propunerile făcute de Colegiul Medicilor Stomatologi. În județul Argeș urmează să funcționeze 6 cabinete de stomatologie care să asigure intervenția în situațiile de urgență, după cum urmează:

– Pitești – patru cabinete : două cabinete de urgență pentru pacienții confirmați sau suspecți de COVID-19 (1 cabinet pentru adulți și unul pentru copii), un cabinet pentru pacienții aflați în carantină sau în izolare și un cabinet pentru restul populației;
– Câmpulung și Curtea de Argeș câte un cabinet pentru populația din nordul județului.
“În funcție de rezultatul analizei de conformitate, această propunere poate suferi modificări. Locațiile vor fi făcute publice după definitivarea procedurii de evaluare”, transmite Prefectura Argeș.

Comments

comments