Împuternicirea comisarului-şef Mihai Neagoe la conducerea Poliţiei Argeş, prelungită cu încă trei luni. Împuternicirea comisarului-şef Mihai Neagoe la conducerea Poliţiei Argeş, prelungită cu încă trei luniPentru bună conduită şi profesionalism, împuternicirea comisarului-şef Mihai Neagoe în funcţia de inspector şef al IJP Argeş a fost prelungită cu încă trei luni. Asta, în ciuda faptului că au existat o mulţime de colegi interesaţi de post. Se pare însă că oficialii din minister au apreciat munca depusă în ultimele trei luni şi atmosfera de lucru impusă şi au decis să continue pe aceeaşi linie.

Comisarul-şef Mihai Neagoe a fost delegat inspector-şef cu data de 7 aprilie a.c., prin ordin al ministrului Afacerilor Interne.

Absolvent al Academiei de Poliţie, el are o vechime de peste 25 de ani în structurile Inspectoratului de Poliţie Judeţean Argeş. Acesta a îndeplinit funcţia de şef al Secţiei 3 Poliţie Piteşti în perioadele 2005-2008 şi 2013 – până în prezent, precum şi şef al Poliţiei Municipiului Piteşti, în perioada 2008-2013.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI