Hair-stylist Valentin Sandu: Tendinţe toamnă – iarnă 2015 în hairstyle mens

0
505

Tunsorile la modă pentru bărbaţi din ultimii ani se schimbă la fel de repede ca cele pentru femei. Pentru a afla mai multe despre noile tendinţe, am stat de vorbă cu hair-stylistul Valentin Sandu.

„După cum ştiţi deja, tunsorile pot fi împărțite în trei categorii: tunsori pentru părul scurt, tunsori pentru părul de lungime medie şi tunsori pentru părul lung.

Vom aborda stilul tunsorilor pe păr scurt, tunsori ce sunt în trend pentru sezonul toamnă – iarnă 2015”, ne-a precizat hair-stylistul.

Tunsoarea clasică, stilul business man de succes

Tunsoarea scurtă şi discretă, cu bretonul scurt pus pe o parte rămâne la modă. Costurile şi timpul de lucru minime, chiar şi produsele de styling puţine pe care le necesită – asta e ceea ce un om de afaceri are nevoie. Este tunsoarea omului într-o permanentă mişcare, ce nu are timp îndeajuns să stea în faţa oglinzii.

Tunsoarea clasic – artistică – pentru artistul din bărbat

Ca regulă, bărbaţii care au astfel de profesii au adesea acces la o varietate de activități, care aduc nevoia de a arăta diferit, dar în același timp nu prea extravagant. Părul scurt la spate și pe părțile laterale și bretonul ușor alungit, care poate fi aranjat în diferite moduri, în funcție de situație, e perfect pentru asta. Alege un breton uşor ciufulit, folosind produse de styling specifice.

Tunsoarea retro

În sezonul toamna 2015, la modă este stilul retro – tipul eroului de la Hollywood din anii 50. O tunsoare scurtă cu breton oferă imaginile unice ale dandy-ului din anii 50. Elvis Presley este o influenţă perfectă în acest sen. Este o tunsoare pe cât de veche pe atât de la modă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here