Când alegeţi produsele pentru styling caută formule care netezesc firele de păr, adaugă strălucire podoabei capilare, oferă ingredientele sănătoase necesare părului şi te păzesc de arderea acestuia, aceasta este recomandarea hair-stylistului Valentin Sandu.

 

„Cele mai bune produse de styling au rolul de a-ţi proteja podoaba capilară şi a-i conferi strălucire şi un aspect neted şi mătăsos. Întrucât părul fiecăreia dintre noi este supus adeseori la factori mecanici, chimici şi termici ce îl deteriorează, este esenţial să urmăm tratamente capilare înainte de a folosi uscătorul de par sau ondulatorul şi placa de îndreptat şi să revitalizăm părul după ce îl vopsim sau îl expunem la soare pentru o perioada îndelungată.

Întrucât toate aparatele de styling slăbesc sau distrug proteinele vitale din părul tău şi înlătura uleiurile naturale care protejează firele de par, utilizarea frecventă a acestora necesită îngrijire suplimentară.

Trebuie să facem diferenţa între produsele de styling de pe piaţă care în mare parte nu conferă o calitate de înaltă clasă şi cele profesionale folosite în saloane. Cele de pe piaţă,   folosindu-le frecvent şi inadecvat ne pot deteriora podoaba capilară sau nu întreţin coafura dorită pentru o perioadă lungă de timp, ba din contră, dând unele senzaţii de discomfort, precum formarea de mătreaţă, mâncărimi la nivelul scalpului, îmbâcsirea părului”, ne-a declarat hair-stylistul Valentin Sandu.

Comments

comments