ARDe-I, GOGULE! Penisul fostului prefect Gheorghe Davidescu a devenit subiect de discuţie la nivel naţional şi e deja mai celebru decât sloganul alianţei sub sigla căreia Gogu candidează pentru postul de deputat, „Reporneşte inima României!”. În combinaţie cu acest slogan, glumele mucalite ce au apărut în ultima vreme sunt de-a dreptul explozive: „ARD-ei, Gogule!” sau „Penisul lui Gogu reporneşte inima României”. În urmă cu câteva zile, fostul prefect de Argeş, Gheorghe Davidescu, candidat la fotoliul de deputat pe Colegiul Câmpulung din partea ARD, a acordat un interviu site-ului Cancan.ro. Subiectul?

Evident, unul de…cancan: cică domn’ Gogu are organul genital comparabil cu al lui Terente, celebrul tâlhar, al cărui penis, datorită măsurilor impresionante, se află acum conservat de Muzeul Institutului de Medicină Legală din Bucureşti.
Despre fostul prefect de Argeş, vânător şi inginer silvic de profesie, se spune că ar fi cel mai dotat bărbat din judeţ. Bărbaţii care au avut ocazia să observe dimensiunile acestuia, la înot sau în vestiare, spun că e pe primul loc în top. Întrebat ce părere are despre ce se spune în târg pe marginea acestui lucru, Davidescu a zâmbit încântat, dar a dorit să ştie dacă printre cei care discută se află şi vreo femeie, că doar ele s-ar fi putut bucura de dimensiuni. „A spus vreo femeie aşa ceva? Când o femeie va avea curaj să afirme ce se vorbeşte în târg, nu ştiu dacă o să am motive sau argumente s-o contrazic”, le-a declarat Gogu Davidescu jurnaliştilor de la Cancan.ro.

Chinezii i-au propus lui Gogu să facă reclamă la uleiuri de mărire a penisului

Fie că o spun femeile, fie că o spun bărbaţii invidioşi, fostul prefect Gogu rămâne deţinătorul incontestabil al celor mai impresionante dimensiuni în materie de organ sexual din Argeş. Se pare că aceste calităţi au fost observate şi în timpul unei şedinţe de masaj thailandez de către nişte maseuze chinezoaice, în timpul unei vizite pe care Davidescu a făcut-o în China, în toamna acestui an. Pentru că nu au mai văzut aşa ceva în viaţa lor, cei din conducerea salonului de masaj i-au propus fostului prefect să facă reclamă unor produse locale – uleiuri – care duc la mărirea organelor sexuale.
Măsurile de invidiat ale penisului lui Gogu i-au adus nu numai fericire şi mândrie, dar şi ură din partea colegilor de partid, care, din individie, nu o dată au încercat să-l alunge pe „intrus” din partid. Nici pe vremea când organizaţia PD de la Argeş era condusă de Cristian Boureanu, mister Gogu nu era văzut cu ochi buni, numai că deputatul nu a vrut să-l alunge din partid, ci ar fi decis să apeleze la o mărire chirurgicală, când a văzut cât de prost stă în comparaţie cu Gogu!
Adevăr sau nu, pe Gogu nu-l deranjează să se folosească de respectiva poveste pentru a obţine notorietate şi a ieşi în faţă, mai ales, acum, că e în campanie electorală. Şi, potrivit unei vorbe populare, nu mai contează că se vorbeşte de bine, că se vorbeşte de rău, cât timp se vorbeşte! Şi ce mai contează că ai intrat cu penisul în politică: în România, e normal să îşi bagi toate cele în … toate cele. Important este că, faţă de alţii, Gogu măcar se poate lăuda că are „cu ce reporni inima”. Măcar pe cea a femeilor amatoare de senzaţii tari…

Comments

comments

DISTRIBUIȚI