După ce anul trecut a declanşat o adevărată răzmeriţă împotriva şefului AJVPS Argeş, Constantin Istrătescu, fostul prefect Gheorghe Davidescu a fost nevoit să părăsească asociaţia prin uşa din dos, fiind exclus. Cum timpul vindecă multe răni, Istrătescu l-a iertat pe „vânătorul” risipitor şi, de o lună de zile, l-a reprimit în asociaţie, dar ca simplu membru şi fără drept de vot în forul superior. Scandalul declanşat de Gogu Davidescu în interiorul AJVPS Argeş a plecat de la faptul că, încă de pe vremea când era prefect i s-a propus să vină la şefia AJVPS Argeş după încetarea mandatului administrativ, propunere care ar fi venit din partea preşedintelui asociaţiei, Filip Georgescu, şi ar fi fost aprobată de Constantin Istrătescu.
După ce Davidescu nu a mai fost prefect, a căzut brusc şi propunerea, astfel că Gogu şi-a dat seama că a fost tras pe sfoară, iar propunerea de a prelua şefia AJVPS a fost doar praf în ochi. Practic, Istrătescu şi Filip au vrut să-l ţină adormit pe Gogu până pleacă din funcţia de prefect, deoarece acesta din urmă se ţinea de tot felul de reclamaţii.
Din acest motiv, atunci când lui Constantin Istrăteascu i-a fost prelungit mandatul la şefia AJVPS Argeş, s-a iscat un mare scandal, însă nu făcut direct de Davidescu! خn linia întâi a fost băgat un coleg-vânător, Gheorghe Manea, care a contestat în instanţă alegerea lui Istrătescu în fruntea AJVPS, considerând-o nestatutară. Iar pentru asta  a solicitat anularea actului prin care s-a realizat prelungirea mandatului. La această acţiune s-a alăturat şi Gogu Davidescu, dar nu a făcut parte din dosarul ca atare, ci a ales să aibă doar calitatea de intervenient.
خn primă fază, adică la Judecătorie, instanţa i-a respins intervenţia, iar Gogu a făcut recurs la Tribunal, împreună cu reclamantul parte în dosar, adică Gheorghe Manea. خn luna aprilie a acestui an, instanţa i-a admis plângerea lui Manea şi a trimis dosarul spre rejudecare, în timp ce Davidescu a fost exclus din dosar pentru a doua oară, întrucât nu prea a fost de înţeles motivaţia intervenţiei sale în această cauză. Ei bine, având în vedere că în martie a.c. Consiliul de Administraţie al AJVPS Argeş a decis excluderea lui Davidescu din asociaţie, Gogu s-a trezit brusc că a pierdut totul. Aşa că nu i-a mai rămas de făcut decât un singur lucru, anume să facă o contestaţie la decizia excluderii sale din AJVPS Argeş. Iar contestaţia i-a fost admisă în sensul că, aşa după cum ne-a confirmat însuşi preşedintele AJVPS Argeş, Filip Georgescu, Gheorghe Davidescu a  fost reprimit în rândurile asociaţiei, dar ca simplu membru.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI