Deşi zvonurile spuneau că fostul preşedinte al PSD Piteşti, Gheorghe Oprea, este grav bolnav, acesta se declară în plină formă, iar vorbele despre sănătatea sa le pune pe seama cârcotaşilor. Cu toate că nu mai mai are nicio funcţie oficială, a rămas în continuare membru al PSD şi pasionat de politică, îndreptându-şi atenţia mare parte din zi spre ceea ce se întâmplă în domeniu. „Mă bucur că aţi considerat interesant să mă mai băgaţi în seamă, chiar dacă nu mai am nicio funcţie activă în partid, pentru că, şi dacă nu mai sunt atât de vizibil, încă sunt la curent cu tot ce se întâmplă şi chiar mai am şi eu câte ceva de comentat.

Trec aproape zilnic pe la partid! Dar să ştiţi că nu îmi place ce se întâmplă, de niciun fel! Nici de o parte, nici de alta, ca să fiu sincer. Ar trebui să se facă odată linişte şi să ne vedem de treabă şi noi, şi ceilalţi, că aşa nu facem decât să stresăm poporul! Ar trebui să ne apucăm cu toţii de muncă!”, e de părere Gheorghe Oprea.
Evident, fostul lider al PSD este la curent şi are o părere şi despre ceea ce i s-a întâmplă preşedintelui CJ, Constantin Nicolescu. „Domnului Nicolescu îi doresc multă sănătate şi numai bine, pentru că ştiu cum este cu problemele astea. În ce priveşte problema cu arestarea, eu zic că oricine ar trebui mai întâi să beneficieze de prezumţia de nevinovăţie. Iar după ce se pune faţă în faţă cu probele, dacă acestea există, dacă e cu adevărat vinovat, să se facă justiţie aşa cum trebuie!”.
Dincolo de politica pentru care alocă o bună parte din timp, Gheorghe Oprea s-a dedicat creşterii nepoţilor. Unul este în clasa a treia altul – a noua, şi fiecare dintre ei are preocupări dintre cele mai diverse. Bineînţeles, bunicul contribuie la o mare parte din ele şi se bucură şi de rezultate, cum ar fi succesul nepotului cel mare, fotbalist, participant la un turneu de succes în Slovacia.

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI