Update. Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș au finalizat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de delapidare.

Din cercetări s-a stabilit că, în perioada septembrie-octombrie 2019, un bărbat de 26 de ani, din comuna Leleasca, județul Olt, în calitate de gestionar al unui depozit de produse electrocasnice de pe raza localităţii Căteasca, ar fi scos din evidenţele firmei şi însuşit aproximativ 500 de combine frigorifice, în valoare de peste 130.000 de euro.

Reamintim că, la data de 02 decembrie 2019, cel în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, ulterior fiind cercetat sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei urmează să fie înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni, cu propunere de trimitere în judecată.

Știre inițială. Pe 2 decembrie, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de delapidare, şi au reţinut un bărbat de 24 de ani, din Leleasca, judeţul Olt.

Din cercetări s-a stabilit că în perioada septembrie-octombrie, bărbatul, având calitatea de gestionar al unui depozit de produse electrocasnice de pe raza localităţii Căteasca, ar fi scos din evidenţele firmei şi însuşit aproximativ 500 de combine frigorifice, în valoare de peste 130.000 de euro. Este vorba despre depozitul Arctic.

După administrarea probatoriului, cel în cauză a fost reţinut pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Pachetului de pe lângă Judecătoria Topoloveni cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă pentru probarea întregii activităţi infracţionale.

Comments

comments