Fabrica MGC Topoloveni a sărbătorit marți, 3 octombrie, ”Ziua Portilor Deschise”. Evenimentul a fost organizat de Primăria Topoloveni și MGC Topoloveni. La sărbătoare a fost prezent și ministrul Agriculturii, Petre Daea și mai mulți reprezentanți ai Guvernului, care au onorat invitația primarului Ghorghiță Boțârcă și a patronului fabricii, Mohammad Murad.

MGC Topoloveni și-a deschis marți porţile fabricilor, pentru a se mândri în faţa tuturor cu mâncăruri pregătite – “bunătate curată”, cum le numesc bucătarii de la Topoloveni. Invitații: oficialități și localnici, care au servit bunătățile de Topoloveni pe fundalul unui moment artistic cu muzică şi dansuri populare și au putut admira şi expoziţia de tehnologie veche, folosită în trecut în prepararea conservelor de Topoloveni.

Alături de primarul orașului Topoloveni, Gheorghiță Boțârcă, de patronul fabricii, Mohammad Murad și de invitații prezenți, ministrul Agriculturii a vizitat fabrica şi a gustat din produsele preparate după reţetele specifice zonei.

În acest moment, MGC Topoloveni produce în patru sectii – sectia de legume, fructe şi mâncăruri; sectia de semipreparate congelate; sectia de sosuri; sectia de specialităţi din carne – sub mai multe branduri: Bunătăţi de Topoloveni, Grădina Mariei, A la carte collection, Quali (HoReCa), Beyroutee şi Tabakta (pentru pieţele internaţionale).

 

 

Comments

comments