GALERIE FOTO! Prefect: ”Nimeni nu iese și nimeni nu intră în localitatea Godeni!” Jandarmeria pe străzile din Câmpulung

GALERIE FOTO! Prefect: ”Nimeni nu iese și nimeni nu intră în localitatea Godeni!” Jandarmeria pe străzile din Câmpulung. ”Prefectul Emanuel Soare s-a deplasat azi în zona de nord a județului, unde de ieri a dispus suplimentarea forțelor de ordine. Polițiștii și jandarmii argeșeni vor verifica de azi cu foarte mare vigilență respectarea ordonanțelor militare, o atenție deosebită primind comuna Godeni și municipiul Câmpulung, unde s-a înregistrat zilele trecute o creștere a cazurilor de infectați cu COVID-19. Prefectul Emanuel Soare a anunțat, că de azi, se va înregistra o prezență crescută a forțelor de ordine în comunitățile cu cetățeni întorși din străinătate”, transmite Prefectura Argeș.

“Nimeni nu iese și nimeni nu intră în localitatea Godeni, în afară de cei care respectă condițiile din ordonanțele militare. Am rugat autoritățile locale să se implice, să vorbească cu cetățenii, să le recomande să stea în casă. Nu avem indicii că focarul s-ar extinde, dar totuși am luat măsurile ca și cum localitatea ar fi închisă.

În zona Câmpulung, începând de azi, am delegat o mare parte a forțelor Jandarmeriei Argeș, pentru a verifica dacă cetățenii respectă regulile. Am avut multe semnale din partea locuitorilor Câmpulungului că, pe de o parte, autoritățile locale nu se implică așa cum ar trebui și, pe de altă parte, că cetățenii sunt indisciplinați.

Echipaje mixte, ale Poliției și Jandarmeriei, vor patrula prin oraș și nu vor permite nicio încălcare a ordonanțelor militare. Suntem în situație de urgență, nimeni nu este mai presus de lege. Persoanele care s-au întors în țară trebuie să înțeleagă că în România, în special în județul Argeș, trebuie să respecte niște reguli și noi vom depune toate eforturile necesare să-i convingem că trebuie respectate. Vom lua toate măsurile pentru ca în Argeș să avem un număr mic de persoane infectate și să protejăm populația”, a declarat prefectul județului Argeș, Emanuel Soare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.