Un incendiu puternic a izbucnit, sâmbătă dimineața, la ora 4:00, la clubul Bamboo din Capitală, acesta arzând în totalitate. 38 de persoane au fost transportate la spitalele din București, fiind intoxicate cu fum, iar 27 de autospeciale SMURD au fost la faţa locului. Administratorul clubului Bamboo a ajuns, sâmbătă dimineaţa, în jurul orei 7.00, la Secţia 7 de Poliţie pentru a fi audiat însă bărbatului i s-a făcut rău şi a fost transportat la spital. După incendiul din club a fost deschis un dosar penal, cercetările fiind făcute de Parchetul din București.

Clubul Bamboo nu avea toate actele în regulă pentru autorizație de funcționare, a declarat la Digi24 viceprimarul sectorului 2, Dan Cristian Popescu. „Cred că a funcționat și cu bunăvoința fostelor autorități”, a spus oficialul. Până acum nu se cunosc cauzele incendiului sau dacă există victime.

ISU a activat o line telefonica speciala dupa incendiul din clubul Bamboo. Pentru detalii despre situatia victimelor puteti suna la 021 206 4050.

În urmă cu ceva timp, președintele României, Klaus Iohannis a postat următorul mesaj pe pagina sa de Facebook: ”În incendiul din clubul bucureștean nu și-a pierdut viața, din fericire, nici un om. Am trecut, însă, pe lângă o altă tragedie de proporții. Reguli și legi au fost, se pare, din nou încălcate. Până nu vom înțelege odată pentru totdeauna că legea e una pentru toți, societatea va fi mereu în pericol. Le doresc însănătoșire grabnică celor răniți și mulțumesc salvatorilor!”
(sursa foto: facebook Pompierii Romani)

 

Comments

comments