GALERIE FOTO. Cum se lucrează pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești

GALERIE FOTO. Cum se lucrează pe șantierul drumului expres Craiova-Pitești. La drumul de mare viteza Craiova-Pitești se lucrează încet și sigur. Autoritățile locale și constructorul ne dau asigurări ca drumul se va face.

Imagini surprinse în trei puncte ale traseului demonstrează ca se lucrează. Ziarul de Craiova i-a găsit pe constructori în teren.

Lia Olguţa Vasilescu, deputat de Craiova şi consilier al premierului pe probleme de transport, a comentat în stilu-i caracteristic evoluţia proiectului pe contul său de Facebook, distribuind postarea Ziarului de Craiova. “PNL-istii au nevoie de ochelari! Ei nu vad ca se lucreaza la drumul expres Pitesti -Craiova… Zilele acestea incepe in forta si centura Balsului! Asa cum am spus, au fost probleme pe care nu le-a anticipat nici constructorul, nici guvernul si care au cauzat intarzieri: contestatii la licitatie, solutii date foarte tarziu de instante, fermieri care au depus plangeri penale constructorilor pentru ca au intrat pe terenul lor desi era expropriat! Ca in Romania… Documentatia dureaza mai mult decat constructia propriu zisa! Important ca se lucreaza!!!

Citeşte mai mult pe www.ziaruldecraiova.ro.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here