Comitetul de Excelenţă înfiinţat la iniţiativa preşedintelui C.J. Argeş, dr. Dan Manu, s-a întrunit, luni, 28 noiembriepentru a discuta şi pune la punct detaliile unui nou eveniment. Este vorba despre “Gala 10 pentru Argeş” ce va avea loc pe 16 decembrie, eveniment ce are drept scop promovarea şi susţinerea valorilor argeşene.

În cadrul “Galei 10 pentru Argeș” vor fi premiate 10 personalități din diferite domenii de activitate, care au înregistrat rezultate remarcabile în anul 2016 și care au contribuit la promovarea și dezvoltarea județului.

“Recunoaşterea oamenilor de valoare din judeţul Argeş ar trebui să reprezinte un act de normalitate a societăţii noastre, dar, mai ales, poate fi un exemplu de urmat pentru generaţiile actuale şi viitoare, precum şi pentru imaginea judeţului”, a spus Dan Manu.

Comitetul de Excelenţă a fost înfiinţat în luna iulie, are caracter apolitic, societal şi îşi doreşte să dezvolte şi să găsească soluţii viabile pentru viitor în domeniul administrativ, social, cultural, economic.

dan-manu

Comments

comments