Săptămâna trecută, Fundaţia „Lumină în suflet”, condusă de Cristina Diculescu, a împlinit 5 ani de existenţă! 5 ani, în decursul cărora a contribuit la ajutorarea a mii de persoane în nevoie, a zeci de copii aflaţi în situaţii de viaţă şi de moarte şi a altor zeci sau chiar sute de tineri talentaţi, care aveau nevoie de un sprijin pentru a putea porni pe drumul cel bun în viaţă!

 

La fel ca şi activitatea fundaţiei, sărbătoarea de aniversare, desfăşurată în eleganta ambianţă a Sălii Ballroom a Hotelului „Ramada”, a fost una spectaculoasă dar, în acelaşi timp, una de suflet, onorată cu prezenţa de cei mai mulţi dintre cei care au şi contribuit, în timp, la acţiunile umanitare. Printre invitaţii serii s-au numărat personalităţi precum Mona Muscă, dr. Irinel Popescu, creatoarea de modă Romaniţa Iovan, naistul Nicolae Voiculeţ, care a şi susţinut un recital, oamenii de afaceri argeşeni Vali Vişoiu, Gheorghe Badea, Paul Schiaucu, dr. Răzvan Savu, Ionuţ Glonţ, Constantin Stroe, Virgil Dumitru. „Nu de puţine ori am pus mâna pe telefon şi am sunat un prieten, pe care l-am rugat să ne ajute. Ne-au ieşit lucruri minunate! Un singur om poate face un bine, însă mai mulţi oameni pot schimba destine!”, le-a mărturisit celor prezenţi preşedinta fundaţiei şi amfitrioana serii, Cristina Diculescu.

Ca dovadă, chiar seara în cauză a fost una menită să schimbe destine. Dincolo de reprizele de spectacol, susţinute de vedetele serii, cum ar fi Lucian Viziru, prezentatorul evenimentului, Smiley şi Nicolae Voiculeţ, ori manechinele care au defilat în cea mai recentă colecţie Romaniţa Iovan, unul dintre cele mai importante momente a fost licitaţia prin care s-au adunat din nou fonduri pentru acţiunile umanitare ale fundaţiei. Astfel, au fost licitate tablourile pictate chiar în faţa invitaţilor de către Dragoş Serafim şi Andreea Băloiu, doi tineri foşti elevi ai Liceului de Artă din Piteşti, acum masteranzi la Academia de Artă, lucru ce nu ar fi fost posibil fără sprijinul fundaţiei. De asemenea, banii obţinuţi din vânzarea a două rochii marca Romaniţa Iovan vor ajunge la cazurile umanitare sprijinite de „Lumină în Suflet”. Printre ele, şi cel al micuţei Sara Stancu, bolnavă de cancer la numai 3 ani, pentru care cei prezenţi au putut face donaţii directe.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI