FOTO! Toamna, sărbătorită la Mioveni! Mâncare bună, concerte și concursuri cu degustare

0
71

Centrul Cultural, Consiliul Local și Primăria Orașului Mioveni au sărbătorit toamna printr-un eveniment specific unde buna dispoziție, diversitatea și mâncarea bună au fost la dispoziția locuitorilor orașului și nu numai.

Timp de trei zile Platoul Casei de Cultură a Sindicatelor Mioveni a fost gazda evenimentului ”Sărbătoarea Recoltei pe Valea Argeșelului – Târgul Meșterilor Populari”, unde au fost prezenți producători cu vin, must, legume, pastramă, murături, brânzeturi, produse apicole și alte bunătăți. De asemenea, cu această ocazie au fost organizate spectacole de calitate, pe scenă evoluând artiști locali, dar și Eugenia Filip, Marcela Fota, Taraful Cătălin Iancu, Direcția 5, Iulia Dumitrache Band și Mario Fresh.

O noutate a acestei ediții a constat în prezența mai multor Food Truck-uri pline cu mâncare deosebit de savuroasă.

Activitățile dedicate sărbătoririi toamnei au cuprins și concursuri cu degustare – ”Cea mai bună zacuscă”, ”Cele mai bune murături”, ”Cea mai bună dulceață”, ”Cea mai bună țuică de pe Valea Argeșelului”. Participanții au fost răsplătiți cu diplome și premii. Evenimentul s-a desfășurat cu respectarea normelor și măsurilor privind prevenirea răspândirii infecțiilor cu SARS-COV-2. (sursa foto: Centrul Cultural Mioveni)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here