FOTO! Baza sportivă “Gabriel Catillaz” Racoviţa, o investiție pentru întreaga comunitate din Mioveni

Baza sportivă “Gabriel Catillaz” Racoviţa, o investiție pentru întreaga comunitate. S-au încheiat lucrările la locul de joacă de la baza sportivă Gabriel Catillaz, din Racovița. Acesta este deschis publicului. Locul de joacă din incinta bazei sportive “Gabriel Catillaz” a beneficiat de curând de o reabilitare completă, constând în înlocuirea echipamentului de joacă, precum și turnarea de covor din tartan, devenind astfel unul dintre cele mai moderne locuri pentru agrement din orașul Mioveni, transmite conducerea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni.

Covorul din tartan a fost turnat și în spațiul dotat cu bare de tracțiune amplasat de curând în baza sportivă. Barele sunt destinate practicării exercițiilor elementare cu propria greutate a corpului (calistenice), sport de masă cunoscut în lume ca Fitness Urban. Baza este dedicată încurajării practicării sportului de masă, aici putând fi practicate diferite sporturi de la fotbal până la diferite exerciții în aer liber și alergare.

Amatorii de mișcare pot veni aici GRATUIT pentru practicarea diferitelor sporturi. Relații suplimentare puteți primi la tel: 0348/445.885, email: comunicare@sedc-mioveni.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here