Fostul rector al Universității din Pitești, Ionel Didea, candidatul PNL la Primăria Pitești

0
292

Săptămâna trecută, rectorul Universității din Pitești, Ionel Didea, a demisionat din funcție, acuzând grave neînțelegeri cu sindicatul și prezentând demisia sa ca pe o modalitate de a salva imaginea universității. Încă de atunci a anunțat însă că nu se va retrage din viața publică, fără a explică însă cum.

Conform unor surse din PNL, se pare că fostul rector este curtat de liberali pentru a fi reprezentantul lor în bătălia pentru Primăria Pitești la alegerile de anul viitor.

Deși până acum din rândul liberalilor și-au anunțat deja intenția de a candida la acest post consilierul local Mihai Tudor, avocatul Narcis Sofianu – consilier județean, precum și fostul director de la Ape – Marius Postelnicescu, se pare că Ionel Didea pleacă totuși cu prima șansă, el fiind preferat și agreat chiar la nivelul conducerii centrale a PNL. Cea care, spun zvonurile, îl sprijină, este chiar Alina Gorghiu, argeșeancă din Curtea de Argeș, copreședintă a PNL, fosta șefă de campanie și purtătoare de cuvânt a lui Iohannis.

Care, după succesul înregistrat la prezidentiale cu profesorul Iohannis, pare interesată și dispusă să meargă și la Primăria Pitești pe mina unui alt profesor, conferențiar unversitar doctor Ionel Didea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here