VIZIBILITATE ONLINE Absent din viaţa publică de aproape 13 ani, după ce a fost, timp de trei ani, un prefect cam…invizibil, Teodorescu, întors la meseria de bază, cea de profesor de germană, are, de un an şi jumătate, cont pe Facebook, aproape jumătate dintre cei 210 prieteni fiind…eleve. Cel mai insignifiant prefect din istoria Argeşului (între noiembrie 1996 şi noiembrie 1999), Aurel Teodorescu a continuat să fie o prezenţă cam…invizibilă şi după ieşirea din viaţa publică, revenind la meseria de bază, cea de profesor de germană.
Mai nou, de aproape un an şi jumătate, Aurel Teodorescu încearcă să fie din nou vizibil, fiind „contaminat” de reţelele de socializare online. Din ianuarie 2011, „Ţuţu” şi-a făcut cont pe Facebook, având deja 210 prieteni. Printre prietenii online ai lui Aurel Teodorescu se numără şi destui elevi. De altel, profesorul – fost prefect – are o relaţie foarte bună cu elevii pe care i-a avut la şcolile din Suseni şi Şerbăneşti, conversând adesea cu aceştia pe Internet. Mai mult, „Ţuţu” Teodorescu s-a lăsat de mai multe ori fotografiat de către aceştia, în timpul orelor.
Teodorescu are nostalgia vremurilor în care era primul om al judeţului şi în care avea dese întâlniri cu înalţi oficiali. Fostul prefect şi-a postat pe contul de Facebook mai multe fotografii în care apare alături de regele Mihai, de principesa Margareta, de fostul preşedinte Emil Constantinescu, dar şi de fostul lider ţărănist, Ion Diaconescu. Nu lipsesc din amintirile sale fotografice primarul Tudor Pendiuc şi nici fostul preşedinte al CJ Argeş, Ion Mihăilescu.
Profesor de germană de meserie şi supranumit „Ţuţu” – după numele localităţii natale, Ţuţuleşti – Aurel Teodorescu a rămas celebru prin gafele şi obiceiurile sale ridicole, care nu cadrau deloc cu statutul de prefect. De exemplu, nu obişnuia să răspundă pe telefonul roşu guvernamental cu zilele şi folosea două feluri de semnături pe actele oficiale, una lungă şi alta scurtă. Conform logicii sale strâmbe, doar cea lungă avea valabilitate, semnătura scurtă fiind ceva lipsit de credibilitate. A fost schimbat după trei ani, la capătul unei puternice campanii de presă.