Fostul deputat de Argeș, Cristian Boureanu, condamnat definitiv pentru bătaia cu polițiștii. Cristian Boureanu a fost condamnat la un an și nouă luni de închisoare cu suspendare și 90 de zile de muncă în folosul comunității în dosarul de ultraj întocmit după ce ar fi lovit un polițist rutier în 2017. Decizia a fost dată de magistrații Curții de Apel și este definitivă.

Pe perioada de supraveghere de doi ani, fostul parlamentar trebuie să se prezinte la Serviciul de Probaţiune București, la datele fixate de acesta; să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa; să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile; să comunice schimbarea locului de muncă și să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă. De asemenea, instanța îl obligă pe Cristian Boureanu să frecventeze un program de reintegrare socială derulat de către Serviciul de Probaţiune București sau organizat în colaborare cu instituţii din comunitate.

Cristian Boureanu va presta și muncă neremunerată în folosul comunităţii în cadrul Fundaţiei pentru Promovarea Sancţiunilor Comunitare sau în cadrul Agenţiei Municipale pentru Ocuparea Forţei de Muncă Bucureşti, pe o perioadă de 90 de zile.

Iubita lui Cristian Boureanu, Laura Dincă, a fost condamnată de instanță la o amendă penală în cuantum de 2.000 lei pentru mărturie mincinoasă.

Reamintim că în iunie 2017, fostul parlamentar de Argeş, Cristian Boureanu, a făcut scandal în trafic cu poliţiştii de la Rutieră. Boureanu i-a înjurat pe poliţişti, i-a ameninţat şi l-a lovit pe unul dintre ei.

Citește și Fostul deputat de Argeş, Cristian Boureanu, încătuşat după ce a lovit un poliţist 

Comments

comments