Zvonuri despre un posibil divorţ între fostul deputat de Argeş, Cristian Boureanu şi Valentina Pelinel circulă de foarte multă vreme în presa tabloidă. Iar aceste zvonuri s-au adeverit astăzi, când fostul deputat de Argeş a anunţat prin intermediul paginii personale de Facebook că a depus actele pentru divorţul de Valentina Pelinel. „Am promis că în momentul în care voi lua o decizie referitoare la căsnicia cu Valentina, o voi anunţa pe Facebook. Astăzi am depus actele de divorţ”, a scris Cristian Boureanu pe Facebook. Deputatul de Argeş a declarat că decizia de a pune punct mariajului a fost luată de comun acord şi a ţinut să-i mulţumească Valentinei pentru momentele frumoase trăite împreună.

„După mai mult de 3 luni de relaţie la distanţă am ajuns, împreună cu Valentina, la concluzia că trebuie să ne despărţim. Îi sunt recunoscător Valentinei pentru clipele minunate, pline de dragoste, pe care le-am trăit împreună. Din păcate, viaţa ne-a dus deja pe drumuri foarte diferite şi suntem astăzi două persoane independente”, a precizat fostul deputat.

De cealalta parte, Valentina încearcă să-şi înece amarul în muncă, astfel că, în ultima perioadă, se concentrează foarte mult pe carieră. Aceasta a participat în New York la tot felul de castinguri, ba chiar a realizat şi o şedinţă foto extrem de sexy, încercând astfel să-şi reclădească cariera de manechin, neglijată în ultimii ani.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI