Eşti tânăr, ai vise şi lupţi pentru ele. Munceşti zi de zi şi te gândeşti la viitoarele aventuri, experienţe pe care le vei trăi.

Îţi creezi un viitor pentru tine şi pentru familia pe care o vei avea. Te gândeşti la copii. Vrei să îi vezi cum cresc, cum învaţă şi cum ajung adulţi. Dar deodată te îmbolnăveşti şi aceste lucruri pur şi simplu dispar. Dar alarma sună, iar tu te trezeşti din acest coşmar…
Din păcate pentru Cosmin Jubleanu această alarmă nu a sunat. La doar 24 de ani, el a fost depistat cu leucemie acută, iar toate aceste vise, pentru el, s-au spulberat. Era în Anglia, muncind pentru un viitor mai bun, când primul ganglion i s-a umflat şi a fost nevoie de o intervenţie medicală. Apoi a aflat verdictul: leucemie acută. Situaţia lui este una foarte gravă. Are nevoie de tratament urgent. Costurile ajung la 25.000 euro, tratament, cât şi perioada de recuperare. Poate visurile lui s-au îndepărtat foarte mult de el în aceste clipe grele, însă speranţa există. Iar această speranţă eşti TU. Tu şi toţi cei care pot fi alături de el.
Poţi face donaţie în contul 
RO25 RZBR 0000 0600 0245 6274 Raiffeisen Bank Jubleanu Gheorghe
Tu poţi fi speranţa, tu îi poţi readuce speranţa de a visa…
Fii speranţa lui Cosmin!

Comments

comments