Forța Națională s-a lansat în județul nostru. Andrei Mihai, liderul noii formațiuni politice în Argeș

0
1652

Vineri, 7 aprilie, Partidul Forța Națională s-a lansat în Argeș. Europarlamentarul Laurențiu Rebega a fost prezent, impreuna cu liderii nationali, la lansarea celui mai nou partid din Argeș. Organizatia din județul nostru este condusa de omul de afaceri Andrei Mihai, iar organizatia de la Pitești este condusa de Lavinia Rizescu. ”România pe primul loc” este sloganul celor de la Forța Națională. Alături de europarlamentarul Laurențiu Rebega, de președintele filialei Argeș, Andrei Mihai

Forța Națională este un partid national-distributist din România, lansat la 16 aprilie 2016. (FN) este o organizație civică constituită pe principiile doctrinei național creștine și se manifestă ca principal factor politic de reprezentare a intereselor existențiale. Pe plan intern, Forța Națională își propune să pună capăt politicilor corupte și compromise ale ultimilor 26 de ani și va impune în România o democrație participativă, transparentă, în care decizia să aparțină în mod real românilor, iar puterea să fie exercitată pentru beneficiul fiecărui român în parte și pentru dezvoltarea în ansamblu a României.

Andrei Mihai, membru fondator și președinte Forța Națională Argeș este argeșean de origine și absolvent al Colegiului Național ”I.C. Brătianu”. A efectuat mai multe studii în străinătate, fiind licențiat în Economie Internațională la Universitatea de Științe și Tehnologie din Lille, Franța și absolvent al masterului de Marketing Internațional în cadrul Institutului de Administrare a Afacerilor. Și-a început cariera în domeniul bancar, fiind fondator și administrator al unei companii cu capital românesc.

Lavinia Rizescu, președinte filiala Pitești al partidului Forța Națională este absolventă a Universității Pitesti, facultățile de Litere și Drept. A predat limba engleză în învățământul preșcolar. A lucrat în mediul privat în propria firmă. In 2009 si 2010 a fost dir. adj. Casa de Pensii Arges după care s-a reîntors in mediul privat. Mediator din anul 2012.

Organizația județeană a Partidului Forța Națională Argeș este într-un process de dezvoltare, existând comitete de inițiativă atât în orașe din județ precum Mioveni, Câmpulung sau Costești, dar și anumite comune din Argeș (Coșești, Bradu, etc.).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here