Focare de infecție în Pitești! ADP-ul a cărat cu remorca lucrurile adunate de oamenii străzii în ”locuințele” din canale

0
105

Focare de infecție în Pitești! ADP-ul a cărat cu remorca lucrurile adunate de oamenii străzii în ”locuințele” din canale. Lucrătorii compartimentului de Ordine Publică și Intervenție din cadrul Poliției Locale Pitești au depistat șase persoane de etnie romă care adunau PET-uri din tomberoanele din oraș, iar acestea au fost amendate cu sancțiuni de 100 de lei fiecare. Tot astăzi, pe lângă PET-urile și cele trei căruțuri ridicate, oamenii legii, cu ajutorul Administrației Domeniului Public Pitești (ADP), au intervenit și în zona Școlii Nr. 8 din zona Pasarelei (cartier Tudor Vladimirescu). În această zonă, oamenii străzii și-au amenajat ”locuințe” în canale. Au strâns haine, pături, obiecte casnice, transformând totul într-un focar de infecție. Muncitorii ADP Pitești au adunat toate lucrurile acestora pentru a le distruge. Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției Locale Pitești, Bogdan Aristănțoiu, pe lângă focarul de infecție exista și pericolul ca oamenii străzii să-și dea foc încercând să se încălzească cu atâtea lucruri în jur.

”Sfătuim oamenii străzii să meargă la adăpostul din Nord, unde li se oferă un pat, mâncare și unde își pot face și baie. De asemenea, cum vremea se va răci, vreau să precizez că vom intensifica controalele și vom face acțiuni nocturne pentru depistarea oamenilor străzii care sunt în pericol să-și piardă viața din cauza frigului”, declară Bogdan Aristănțoiu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here