Update! Pentru a clarifica prezenţa preşedintelui CJ Argeş, Florin Tecău, la DNA – Biroul de presă al CJ a transmis următorul comunicat de presă:

„Joi, 30 aprilie, președintele Consiliului Județean Argeș, Florin Tecău, s-a prezentat, în calitate de șef al instituției, la DNA București pentru a preda răspunsul la solicitarea Direcției Naționale Anticorupție legat de un proiect derulat prin D.G.A.S.P.C. (Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului – n.r.) Argeş, în perioada 2010″.

Florin Tecău a fost audiat de DNA București legat de un proiect derulat prin DGASPC Argeș în perioada 2010.

În această dimineaţă, preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău a fost dus cu mandat la sediul DNA Bucureşti.

Potrivit unor surse judiciare, preşedintele CJ Argeş este audiat, în calitate de martor într-un dosar de corupţie care vizează unele nereguli financiare în cheltuirea unor fonduri venite pe filieră europeană.

Florin Tecău este preşedinte al Consiliului Judeţean Arges din 2014, când au fost organizate alegeri după încetarea înainte de termen a mandatului lui Constantin Nicolescu, pentru conflict de interese.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI