ORBIT DE GELOZIE Traian Tămagă, fiul senatorului Constantin Tămagă, este din nou în prim planul unui scandal imens, cu implicații majore. Potrivit site-ului zirulatac.ro, care citează ph-online.ro, Traian și-a bătut iubita, a stropit-o cu benzină şi a vrut să-i dea foc. Din câte e pare, acest lucru s-a petrecut chiar de ziua ei, pe 26 iulie, iar motivul pentru care s-a ajuns la asemenea  gesturi a fost gelozia.

În momentul în care iubita sa i-a spus că pleacă la București împreună cu niște prietene pentru cumpărături, Traian Tămagă ar fi urmărit-o, a intrat peste ea în locuința din Capitală și a bătut-o măr, apoi a vrut să-i dea foc, dar s-a răzgândit și a fugit. Fata, nimeni alta decât fiica omului de afaceri Cristian Prodănel, și-a sunat fratele și i-a povestit drama prin care a trecut, iar acesta a sunat imediat la 112, după care tânăra a ajuns la spital pentru a primi îngrijiri medicale.Conform celor de la Cancan.ro, martorii au spus că Traian a stâlcit-o cu bataia pe Cristina. Dar lucrurile nu s-au oprit aici. Tamaga jr. a stropit-o cu benzina si a ameninta-o ca ii da foc, ca o arde de vie, ca o omoara. Intr-un final, ar fi intervenit vecinii. Si apoi politia.

… il inselase cu un tanar din lumea buna a Capitalei

Toata lumea s-a intrebat, fireste, ce se ascunde in spatele acestui teribil moment de furie si nebunie. Cum o asemenea poveste de dragoste se transforma intr-o tragedie. Se pare, totusi, ca politicianul Tamaga a aflat ca viitoarea lui sotie a vrut sa mai simta putin aroma libertatii inainte de a se inhama la o casnicie…poate pe viata. Si ca ar fi inceput o relatie ( o aventura?) cu un tanar din lumea buna a Capitalei. Cu care a fugit inclusiv intr-o vacanta exotica, cu o saptamana inainte de ziua ei – si aproximativ trei inainte de nunta – lasand-si viitorul sot sa creada ca…petrece cu fetele. De altfel, se pare ca si in seara in care Traian Tamaga aproape ca a omorat-o in bataie, ea urma sa se intalneasca si cu “amantul”.

Dupa ce el o inselase cu Anda Olaru, o celebra “carduta”

Dar povestea e mai complicata de atat. “Fisura” dintre Traian Tamaga si Cristina Prodănel se produsese cu cateva luni mai devreme. Atunci cand ea descoperise ca, in ciuda frumoaselor promisiuni si a iubirii declarate, fiul fostului prefect de Arges nu-si schimbase naravul. Naravul acela, care ii distrusese si prima casnicie: femeile. Concret, logodnica il prinsese in toiul unei aventuri cu Anda Olaru. O fata teribila a Capitalei, prezenta alaturi de ale ‘dive” in paginile revistei “Ciao” in celebrul serial despre “Carduti” – copiii de bani gata, cu acces la conturile grase ale parintilor. A urmat o cearta, o despartire, ea s-a refugiat la Bucuresti unde…l-a cunoscut pe tanarul de oras despre care am pomenit mai sus. Povestile pareau sa se fi separate. El “se aventura” cu Anda, domnisoara Cristina, la randul ei, cu baiatul de oras.
Dar Tamaga jr s-a mai gandit si a inteles, cumva, ca a gresit. Ca aleasa inimii lui e Cristina Prodănel. Ca nunta trebuie sa aiba loc. Cumva s-au inteles, s-au impacat. Poate tocmai pentru ca se simtea vinovat, i-a dat mai multa libertate viitoarei lui sotii. Care libertate s-a dovedit a-i fi cumva fatala…
Deocamdata, povestea pare sa se fi incheiat. Cu adevarat uimitor este ca, pana in acest moment cel putin, nunta nu a fost anulata. Nici familiile, nici rudele, nici prietenii, nimani nu a fost anuntat ca s-ar fi despartit. Ramane de vazut daca peste doua saptamani, la Cannes, cei doi vor mai deveni doamna si domnul Tamaga.

DRAGOSTE ŞI POLITICĂ Din cauza iubitei şi a PDL, Traian Tămagă a renunţat la America

Traian Tămagă a refuzat oferta unei universităţi din Miami de a preda limba română peste Ocean, din două motive: nu a vrut să-şi lase iubita, pe Cristina Prodănel, şi partidul la greu… Fiul senatorului PSD Constantin Tămagă, băiat cu bani şi carte, el fiind profesor de meserie, lui Tămagă junior i se potriveşte perfect sintagma: „bărbatul de 30 de ani, frumos, deştept şi cu bani”. Tocmai pentru asta Traian Tămagă nu a fost vânat doar de femei la viaţa sa, ci şi de partidele politice. Primii care au încercat să pună mâna pe el au fost Flavia, fiica renumiţilor medici Beşliu, dar şi partidul tatălui, PSD. Fără sorţi de izbândă, însă, de partea ambelor tabere. Căsătoria lui Traian cu Flavia Beşliu s-a încheiat foarte repede şi la fel de rapid a „divorţat” Tămagă junior şi de PSD. Mai mult, se pare că mult râvnitul burlac al Argeşului crede în sintagma „prima dată nu se pune, doar a doua oară e cu noroc”. Deşi ar fi putut munci în America, cu acte în regulă şi pe bani frumoşi, Traian Tămagă nu a vrut să părăsească Piteştiul. „La respectiva universitate din Miami s-a înfiinţat o catedră de limba română şi mi s-a propus să predau acolo timp de doi ani. Salariul ar fi de 3.000 de dolari pe lună, cu masa şi cazarea asigurate. După cum se ştie, sunt cu cineva, şi o despărţire de doi ani nu ar fi bună pentru relaţia noastră. În plus, nu mai sunt nici eu tânăr să o iau de la început. Apoi, aici mai am şi o afacere şi am început şi chestia asta cu politica. Sunt membru al PDL Argeş şi sper să pot face faţă cu succes acestei noi provocări pe care mi-a lansat-o senatorul Mircea Andrei”, ne-a declarat Traian Tămagă. Deşi ne-a spus că încă nu s-a gândit la o a doua căsătorie în viitorul foarte apropiat, Traian nu exclude acest lucru: „Cred că cel mai bine într-o relaţie este să laşi lucrurile să decurgă de la sine. Va veni însă şi momentul când voi merge din nou în faţa ofiţerului de stare civilă. Importat este să fim sănătoşi…”.

DE LA POLITICĂ, LA ENERGIE… Fiul senatorului Tămagă construieşte cel mai mare parc fotovoltaic din Argeş

După ce în ultima vreme a cochetat şi cu politica, având funcţia de secretar executiv în PDL Argeş, Traian Tămagă, în parteneriat cu nişte investitori germani, va construi cel mai mare parc de panouri fotovoltaice din judeţ, peste 50 de hectare la Mozăceni. Investiţia se ridică la peste 30 de milioane de euro, iar parcul va genera zeci de locuri de muncă în sudul judeţului. Pentru România, agricultura şi energia neconvenţională par a fi cele mai bune domenii de investit pentru viitor. Familia senatorului Tămagă, tatăl şi fiul, se numără printre oamenii de afaceri argeşeni care au înţeles acest lucru şi se află în avangarda investitorilor în aceste domenii, având deja proiecte importante. Dacă tatăl, Tămagă senior, a ales să se ocupe de agricultură, conducând ferma Babaroaga, fiul său, Traian, investeşte într-un parc de celule fotovoltaice ce va fi dezvoltat la Mozăceni, în parteneriat cu nişte investitori germani. Afacerea este una sigură, deşi este în fază incipientă şi, potrivit afirmaţiilor lui Tămagă junior, parcul fotovoltaic ar putea deveni funcţional la primăvară. „Văd că veştile circulă repede şi s-a aflat deja de acest proiect, deşi aş fi vrut să realizez mai întâi ceva mai mult din ce mi-am propus şi de abia apoi să discutăm, pe date concrete. E o investiţie consistentă, de circa 30 de milioane de euro, care va crea şi locuri de muncă, ceea ce, zic eu, o să fie benefic pentru zona Mozăceni. Nu vreau să fiu ipocrit, să spun că nu am niciun beneficiu, dar pentru mine era acelaşi lucru dacă aş fi făcut parcul la Mozăceni sau în altă parte. Tot atât cheltuiam. Însă am ales zona dintr-un fel de patriotism local, pentru că pe aici, prin sud, nu s-a făcut mare lucru. Deocamdată, sunt la stadiul de a achiziţiona terenul, care va fi partea mea de investiţie în afacere, pentru că nu am banii pentru tot, fiind vorba de o sumă considerabilă. Banii pentru echipamente vor fi aportul partenerilor mei din Germania. În ceea priveşte terenul, vrem să ajungem la 50-60 de hectare. O parte îl aveam noi, familia, restul – cumpărăm. Când am început să cumpăr, unii chiar au venit ei să îmi propună să mi-l dea, mai ales că e vorba despre un teren care nu era bun nici măcar pentru agricultură, fiind într-o pantă. De suprafaţa totală pe care voi reuşi să o cumpăr va depinde şi investiţia finală. Parcul ar trebui să aibă o putere de circa 30 de megawaţi, iar dacă totul merge bine, undeva prin octombrie anul acesta ar trebui să terminăm cu autorizaţiile. Construcţia efectivă nu durează foarte mult, însă depinde de cum va fi vremea, dacă putem să ne apucăm de montat panourile în iarnă. Dacă nu, la primăvară va fi funcţional!”, ne-a declarat, în exclusivitate, Traian Tămagă.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI