Fiul lui Răzvan Theodorescu a avut o moarte violentă! Acesta ar fi trăit dacă i s-ar fi administrat serul antiviperin

Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului  fostului ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu, a fost găsit mort în casa de vacanţă pe care o deţinea în localitatea Corbeni, Argeş.

Şefa Serviciului de Medicină Legală Argeş spune că Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu, ar fi trăit dacă ar fi cerut ajutorul medicilor şi i s-ar fi administrat ser antiviperin, potrivit gândul.info.

„Moartea a fost violentă, cauzată de şocul toxic generat de posibila intoxicaţie cu venin provocată de muşcătura de şarpe, dar până nu vom avea toate examenele complementare, toate datele, nu ne putem pronunţa cu certitudine. Fiind o persoană corpolentă, a difuzat în timp veninul in sistemul sangvin. Dacă ar fi primit serul antiviperin, da, ar fi supravieţuit”, a declarat Mihaela Popescu, şefa Serviciului de medicină legală din Argeş.

Ion Vladimir Theodorescu, fiul fostului  fostului ministru al Culturii, Răzvan Theodorescu, a fost descoperit luni seară, de femeia care avea grijă de casă în lipsa familiei. Aceştia au declarat poliţiştilor veniţi la sesizare că Ion Vladimir Theodorescu nu ieşise din casă toată ziua, aşa că au intrat cu forţa în locuinţă, unde l-au găsit fără suflare şi au alertat poliţia,

Bărbatul avea 43 de ani, locuia în Bucureşti şi era avocat de profesie. Tocmai se întosese de la Sibiu, unde fusese împreună cu inspectorii APIA la un control la terenurile pe care le deţine în judeţul vecin.

Din câte se pare, Ion Theodorescu ar fi vorbit duminică la telefon cu un prieten căruia i-a spus că are febră, dar că nu are în intenţia să se ducă la spital. El mai povestise apropiaţilor că a fost în Munţii Buzăului, unde l-ar fi muşcat un şarpe.

Poliţiştii de la IJP Argeş fac cercetări în dosar pentru elucidarea cauzelor decesului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.