Agenţia Naţională de Administrare Fiscală a făcut publică lista cu judeţele în care se află primele 313 persoane fizice cu venituri mari care prezintă risc fiscal ridicat.

Cele mai multe verificări efectuate de ANAF ale averilor deţinute de persoanele fizice identificate cu risc fiscal sunt în Ilfov – 34, Bucureşti – 31, Suceava – 14, Buzău – 10 şi Tulcea – 10.

La polul opus se situează judeţele Vaslui cu 2 persoane fizice verificate şi Dâmboviţa, Arad, Caraş-Severin, Bistriţa-Năsăud şi Covasna, cu câte trei persoane.

Fiscul a identificat câte 9 persoane de verificat în judeţele Brăila, Galaţi, Constanţa, Cluj, Bihor şi Braşov, câte 8 în Vrancea, Vâlcea, Timiş şi Hunedoara.

În Bacău, Prahova şi Dolj vor fi verificate câte 7 persoane cu risc fiscal, iar în Olt, Gorj, Mehedinţi, Maramureş şi Mureş câte 6 persoane.

Totodată, pentru Iaşi, Neamţ, Argeş, Ialomiţa, Teleorman, Călăraşi, Sibiu şi Harghita au fost selectate câte 5 persoane, iar pentru Botoşani, Giurgiu, Sălaj, Satu-Mare şi Alba ANAF a identificat câte 4 persoane ale căror averi vor fi verificate.

Fiscul a anunţat în urmă cu o săptămână că a început programul de verificare a persoanelor cu venituri mari care prezintă risc fiscal ridicat cu 313 dosare, de care se ocupă 60 de inspectori.

Comments

comments