Filip Georgescu, deputat PSD: „Cine are bani, să candideze! Partidul spune bogdaproste”

CURAT MURDAR Parlamentar de peste un deceniu şi jumătate, deputatul Filip Georgescu vrea acum, când partidul i-a cerut să nu mai candideze pentru un nou mandat, reformarea clasei politice şi cere ca toţi cei aleşi să aibă dreptul doar la două mandate. Tras pe dreapta de colegii din PSD Argeş pentru un nou mandat de parlamentar în legislatura 2012 – 2016, deputatul Filip Georgescu, preşedintele fondator al acestui partid, a început „să dea din casă”, ba chiar să-şi atace colegii de partid, în special pe primari, cei care i-au cerut să se „pensioneze”. „La ora actuală, asistăm la primari care sunt de 20 de ani, s-au format nişte clanuri care nu pot fi date jos. Acum domină banul.

Dacă cineva vrea să facă un sondaj asupra pregătirii profesionale, dă-le, domnule, o dictare ca la şcoala primară şi 90% fac greşeli de ortografie de vă cutremuraţi”, a declarat Flip Georgescu într-un interviu acordat ziariştilor de la „gândul.info”.

„Cine crede că un deputat este mare sculă se înşală”

Cu 4 mandate de deputat, primul obţinut imediat după Revoluţie, (1990 – 1992; 2000 – 2004; 2004 – 2008 şi 2008 – 2012), fiind unul dintre cei mai longevivi parlamentari români, Don’ Felipe s-a trezit acum, când nu mai este în cărţi, că „strugurii sunt acri”. „Cine crede că un deputat este nu ştiu ce mare sculă se înşală. Mare este cel care are pixul în mână, nu deputaţii care trebuie să se roage pentru locuri de muncă sau drumuri. În colegiu, îţi cer locuri de muncă, să faci drumuri de pomană, mă înjură pe mine, eu trebuie să mă rog de alţii. La un moment dat, de trei mandate consecutive, m-am săturat de tevatura asta. Va trece multă apă pe Dâmboviţa până vom avea şi noi o cultură politică”, a mai spus Filip Georgescu. Mai mult, după ce a fost deputat peste un deceniu şi jumătate, Filip Georgescu are şi o idee revoluţionară pentru reformarea clasei politice: „Toţi cei aleşi să aibă dreptul la doar două mandate…”. Pe lângă ipocrizia de care dă dovadă, deputatul Filip Georgescu are şi momente de sinceritate şi explică cum poţi ajunge parlamentar: „Din momentul în care a apărut votul uninominal, cine are bani îşi permite să candideze şi partidul spune bogdaproste”. Curat murdar, cum ar spune Caragiale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.