Filarmonica Piteşti a dat startul înscrierilor la cea de a III-a ediție a FESTIVALULUI TINERETULUI

Tinerii talentați, cu vârsta de până în 19 ani, ce cântă la un instrument sau sunt soliști vocali și doresc să devină cunoscuți, sunt invitați să se înscrie chiar pe site-ul instituției, www.filarmonica-pitești.ro, acolo unde vor găsi o pagină dedicată evenimentului.

Candidații trebuie să încarce un link de youtube cu înregistrarea video a unei piese din repertoriile muzicii clasice, respectiv jazz-pop.

Înscrierile se pot face în perioada 1 – 15 aprilie 2023, rezultatele urmând a fi afișate în data de 2 mai. Linkurile de înscriere vor fi disponibile doar în perioada mai sus menționată.

Un juriu, format din muzicieni ai filarmonicii, va evalua cererile primite pe cele două secțiuni: muzică clasică, respectiv jazz-pop.

Așadar, cei clasați în primele 6 locuri la muzică clasică vor debuta într-un concert alături de Orchestra Simfonică a Filarmonicii Pitești, în data de 1 iunie 2023.

Iar cei clasați în primele 10 locuri la jazz-pop vor debuta într-un concert alături de Band-ul Filarmonicii, în data de 2 iunie 2023.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here