Fiindcă afară e încă frig, TERMO CALOR CONFORT a decis continuarea furnizării agentului termic pentru încălzire

„€Ca urmare a scăderii temperaturilor exterioare, din această perioadă, TERMO CALOR CONFORT S.A., a decis, la solicitarea piteștenilor, continuarea furnizării agentului termic pentru încălzirea locuințelor în regim continuu” anunţă oficialii Termocalor Confort SA.

În perioada următoare, vom urmări evoluția temperaturilor exterioare și în funcție de aceasta adaptăm progamul de furnizare a agentului termic pentru încălzire.

Având în vedere prevederile legale de furnizare a încălzirii, ca media temperaturilor exterioare în intervalul orar, 20.00 – 06.00, să fie sub 10 grade, asigurăm cetățenii Municipiului Pitești racordați la sistemul centralizat precum și toate instituțiile publice și agenții economici, că TERMO CALOR CONFORT S.A., va asigura în condominii sau spațiile aferente, un confort termic adecvat temperatulor exterioare.

Având în vedere obligațiile de plată către furnizorii de gaze, energie electrică și apă, pentru desfășurarea în bune condiții a activității de furnizare energie termică pentru apă caldă de consum și încălzire, Termo Calor Confort SA  solicită achitarea de urgență a debitelor înregistrate.

TERMO CALOR CONFORT S.A., mulțumește pe această cale tuturor beneficiarilor sistemului centralizat de furnizare a energiei termice și îi asigură că va întreprinde toate demersurile necesare pentru o eficientizare cât mai bună a serviciilor oferite precum și o creștere a calității acestora.

Comments

comments