Naşterea Domnului Iisus Hristos nu-i ţine pe piteşteni departe de sex shop, ba din contră vânzările cresc în această perioadă. Cele mai căutate produse sunt lenjeriile sexy, suplimentele care ajută la atingerea unor performanţe deosebite, pentru domni, dar şi parfumurile cu feromoni. Bineînţeles, vedetele rămân, şi de Sărbători, vibratoarele într-o gamă foarte variată…

Bărbaţii, clienţii cei mai fideli

Ana lucrează de trei ani într-un sex shop din Piteşti, magazin care face parte dintr-o reţea naţională. Deşi oraşul nostru nu reprezintă cea mai bună piaţă pentru industria de gen, aceasta este mulţumită de vânzările înregistrate şi de calitatea clienţilor. Domnii sunt cei mai curajoşi, aşa că trec mai des pragul „obraznicului” stabiliment. Tot ei sunt cei, care acum de Sărbători, sunt în căutarea unui cadou pentru partenerele lor, de obicei constând în lenjerie intimă şi jucării menite să anime jocul din dormitor. Un plus erotic îl aduc şi uniformele tip: asistentă medicală, şcolăriţă sau poliţistă. Pentru ei personal, bărbaţii îşi cumpără tot felul de suplimente pentru îmbunătăţirea performanţelor sexuale: geluri, parfumuri cu feromoni. Doamnele apelează şi ele la diverse trucuri, cum ar fi picăturile pentru creşterea libidoului.

De Sărbători, vânzările cresc cu 50%

Se pare că feeria Sărbătorilor de Iarnă trezeşte în piteşteni pasiuni nebănuite… Astfel că, în această perioadă nu doar apetitul sexual creşte, ci şi vânzările din sex shop sunt mai viguroase: cresc cu 50%. De altfel, şi de marile sărbători religioase, care presupun şi sărbătorirea numelui, cumpărătorii sunt mai numeroşi. O categorie aparte de clienţi o reprezintă tinerele care lucrează la videochat şi care au nevoie de un întreg arsenal erotic. Tot o categorie aparte, dar, de data acesta, de produse, considerate încă tabu, sunt vibratoarele. Cele mai dezinvolte dintre doamne, nu se feresc să-şi ia un astfel de „partener” de joacă, iar oferta este foarte generoasă şi nu foarte… costisitoare. „Cele mai multe vibratoare le vindeam de 8 Martie, dar luna acesta am vândut mai multe ca niciodată”, ne mai spune vânzătoarea de plăceri… Aşadar, pe principiul „Fii mai…bun, de Crăciun!”, concetăţenii noştri au început deja pregătirile pentru…trup şi, de ce nu, pentru suflet.

Comments

comments

DISTRIBUIȚI