Fii ajutorul lui Moș Crăciun pentru copiii din Argeș! Ajută-ne să ajutăm!

Un dar adevărat şi uşor de oferit este acela care vine din suflet, pe care îl oferi cu bucurie şi care, prin faptul că l-ai oferit îţi aduce împlinire şi mulţumire. După un an greu, cu încercări şi deseori probleme, cu toții ne dorim sărbători pline de bucurii, odihnă şi linişte sufletească. ”Noi, echipa MFM Dance, în colaborare cu Asociația Zimbrul Carpatin, Crucea Roșie Română, Consiliul Județean Argeș și Primăria Municipiului Pitești, ne dorim să facem sărbătorile mai liniştite şi lipsite de griji pentru un număr cât mai mare de copii și familii, cu ajutorul tău.
Ajută-ne să ajutăm! Fii ajutorul lui Moș Crăciun! O campanie umanitară demarată din dorința de a transforma lumea într-un loc mai bun!”, transmite echipa MFM Dance.

Cu ce poţi ajuta?
• alimente si dulciuri (neperisabile)
• articole şcolare, cărți pt copii
• jocuri si jucarii
• produse de igienă personală
• articole de îmbrăcăminte noi sau purtate dar care să poata fi utilizate, să nu fie rupte, pătate sau deteriorate, curate, organizate în pachete pe grupe de vârstă cu eticheta pe care să fie menționată vârsta și sexul beneficiarului
• orice alt cadou de care ştii că s-ar bucura copiii tăi sau de care tu te-ai fi bucurat dacă ai fii fost copil.

Te rugam, nu pune în pachete lucruri pe care nu ți-ar plăcea nici ție să le primești. Lucrurile care nu mai pot fi folosite au un loc pe care îl cunoaştem cu toţii: se aruncă la gunoi. Fă un cadou aşa cum ţi-ar plăcea să-l primeşti, nu fă curăţenie în casă pentru ca mai apoi să dai ce e „de aruncat”.

Copiii au vârstele cuprinse intre 2 – 18 ani, fete şi băieţi.
”Cei care doresc să se alăture campaniei noastre, pot contribui trimiţând cadourile/alimentele/donațiile la centrul de colectare creat ad-hoc în incinta redacţiei noastre de pe strada Trivale, nr. 8. Pentru mai multe informații vă rugam să ne contactați la nr. 0765 475 625”, mai precizează echipa MFM Dance.

Colectarea cadourilor și donațiilor începe din data de din data de 08 decembrie 2020 şi se termină în data de 24 decembrie 2020.

Implică-te! Un zâmbet, o vorbă bună, o strângere de mână şi un mic cadou pot aduce un strop de bucurie!

Campania noastră se adresează tuturor oamenilor de bine, cu suflet mare, care doresc să fie de ajutor. Unde-s mulți puterea crește, iar aportul fiecăruia dintre voi ne face mai puternici și mai capabili să aducem o raza de lumină și speranță celor care au nevoie!

Campania se va desfășura cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță impuse de contextul epidemiologic!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here