Joi, 9 mai, de la ora 11.00 are loc deschiderea AGRO PITEȘTI, Târg de Echipamente, Utilaje Agricole și Produse Tradiționale. Este un eveniment devenit deja de tradiție al Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș, ajuns anul acesta la cea de-a IV-a ediție. Locația este aceeași de la edițiile anterioare – parcarea generoasă a Complexului Comercial Jupiter City, Partenerul al evenimentului.

”Suntem mândri să vă informăm că Târgul din Argeș este unul dintre cele 5 Târguri Regionale care se organizează în rețeaua națională a Camerelor de Comerț din România, alături de cele de la Constanța, Arad, Brăila și București – Indagra. Considerăm că este un câștig al întregii comunități de afaceri, faptul că Argeșul găzduiește un astfel de eveniment și vom face tot ce ține de noi să-l păstrăm și să-l dezvoltăm pe mai departe. Menținerea AGRO PITEȘTI și continuarea an după an nu au fost ușoare și dorim să subliniem că ar fi fost greu să ajungem la această a IV-a ediție fără sprijinul mai multor Parteneri externi (dintre care enumerăm – Camera de Comerț și Industrie a României, Romexpo, Ambasada Cehiei) și județeni (Consiliul Județean Arges, Instituția Prefectului, Primăriile Pitești, Bradu, Mioveni, Topoloveni, AFIR, APIA, Direcția Agricolă, Direcția Silvică)” a declarat George Caval, președintele Camerei de Comerț, Industrie și Agricultură Argeș.

Pentru prima dată, Târgul AGRO PITEȘTI va avea o secțiune dedicată mediului academic

”Anul acesta avem numeroși expozanți – ponderea cea mai mare, ca și suprafață expusă, revenind, cum este și firesc, echipamentelor și utilajelor agricole.
Din categoria echipamentelor și utilajelor agricole, vor expune AGRO CONCEPT (dealer New Holland), AJG Trucks and Trailers (dealer Zetor), ETU FARM (prezenti în premieră la AGRO PITEȘTI 2019, dealer Zavod Kobzarenko), Agromec Ștefănești, Grup Industry (dealer piese Ia accesorii masini agricole). Alături de echipamentele și utilajele agricole, în expoziție se vor regăsi și echipamente conexe agriculturii : utilaje de mici dimensiuni – CONTACT TOP AGRO (dealer RURIS), scule si dispozitive: EBAC TEHNIC (dealer Makita), MOBILIFT (elevatoare), CDP ACCESS (nacele), EDY IMPEX (distribuitor uleiuri IGOL), BADROM (dealer MICHELIN), CANTARPROD (cantare), NEW DESIGN COMPOSITE, LOREDO, IPEE AMIRAL, ARGCOMS, LIVCO BRIL. Nu vor lipsi din expoziție și furnizorii de soluții de finanțare și asigurare (BRD, Credit AGRICOLE, Generali, Groupama) și producătorii de produse tradiționale, care vor avea un sector dedicat lor (Magiunul de Topoloveni, Bradet, Radic Star, Cramele Marasoiu, Eco Extract, Pan Partener, etc).

Și tot la capitolul noutăți, vă informăm că, pentru prima dată, Târgul AGRO PITEȘTI va avea o secțiune dedicată mediului academic. În cadrul Târgului, în 9 si 10 mai, vom gazdui două conferințe ale: Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Hidraulica si Pneumatica (INOE) cu tema ” Tehnologii eco-inovative de valorificare a deșeurilor de biomasă – ECOVALDES” și Institutului National de Cercetare-Dezvoltare pentru Stiinte Biologice (INCDSB) cu tema ” Solutii tehnologice pentru prelucrarea reziduurilor din industria agro-alimentara”. Tot în premieră, fermierii vor putea admira anul acesta, în cadrul AGRO PITESTI, superbele exemplare din rasa Black Angus, proprietar dl. Dan Lazăr”, declară președintele CCIA Argeș.

Programul zilnic al evenimentului este între orele 9.00-18.00.

Duminică, de la ora 14.00 vom organiza o mare tombolă cu premii numeroase și extrem de atractive – marele premiu, ca în fiecare an, constă într-un porc în viu, oferit de RADIC STAR.

Comments

comments