Femeile social democrate s-au întâlnit la Şcoala Politică de Vară, în staţiunea Mamaia

În perioada 28 – 30 august s-a desfasurat Şcoala Politică de Vară a Femeilor Social Democrate.

Întrunirea a fost organizată în staţiunea Mamaia, la Hotel Phoenicia Holiday Resort.

La eveniment au participat femei parlamentari, europarlamentari, primari, consilieri, precum si reprezentante ale ONG-urilor, ale unor institutii centrale si locale, dar si reprezentanti mass-media. Din partea conducerii partidului, au participat presedintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, presedintele Consiliului National al PSD, Rovana Plumb, presedintele interimar al OFSD, Viorica Dancila, vicepresedintele PSD Ecaterina Andronescu.

Delegația Organizației PSD Argeș a fost  formată din Simona Bucura Oprescu – vicepreședinte OFSD şi președinte OFSD Argeş, Tatiana Preduţ – președinte OFSD Piteşti, Elena Stan – președinte OFSD Costeşti, Liliana Turturoiu – vicepreședinte OFSD Argeș responsabil pe zona Topoloveni,  Argentina Culcuș – vicepreședinte OFSD Mioveni.

In cadrul lucrarilor s-au dezbatut teme care au preocupat femeile din PSD, referitoare la  directiile principale de actiune ale PSD in etapa actuala, politici publice adoptate de Guvern cu privire la sustinerea familiei, a copilului si a persoanelor aflate in dificultate si care au fost cuprinse in “Pactul pentru Demnitatea Femeii”, necesitatea crearii unei atitudini civice prompte fata de fenomenele violentei, abuzului si violului, propuneri privind inasprirea legislatiei impotriva celor care comit asemenea fapte.

In finalul cursurilor Scolii Politice de Vara a Femeilor Social Democrate a fost adoptata o Rezolutie cu privire la implicarea si sustinerea femeilor din partid la alegerile locale si generale ce vor avea loc in anul 2016.
                                                                      
         

    

        

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here