Femeie moartă în Argeș. Motociclistul care a lovit-o nu avea permis

0
295

Update. Din verificările preliminare efectuate de polițiștii Biroului Rutier Câmpulung, s-a stabilit că un tânăr de 21 de ani, din Rucăr, care conducea o motocicletă pe un drum comunal din localitatea Dragoslavele, în împrejurări ce urmează a fi stabilite în urma cercetărilor, a accidentat mortal o femeie de 76 de ani, din Dragoslavele.

Conducătorul motocicletei a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

Totodată, din verificări, s-a stabilit că acesta nu posedă categoria de permis de conducere necesară pentru motocicleta pe care o conducea, precum și că aceasta nu era înmatriculată sau înregistrată.

În cauză a fost întocmit dosar penal conform art. 192, 334 și 335 din Codul Penal, iar verificările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut și luarea măsurilor legale care se impun.

Accident în această dimineață în comuna argeșeană Dragoslavele. Un motociclist a lovit o femeie (pieton). Din păcate, a fost declarat decesul femeii, de 76 de ani, din Dragoslavele.

Conducătorul motocicletei, un tânăr de 21 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool. Polițiștii din cadrul Biroului Rutier Câmpulung desfășoară cercetări.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here