Fostul fundaș central al echipei FC Argeș, Constantin Olteanu, a murit. “Clubul FC Argeș a mai pierdut încă un mare campion. Constantin Olteanu, fostul fundaș central al echipei noastre, a decedat astăzi la vârsta de 75 de ani.

Olteanu a evoluat pentru gruparea din Trivale în perioada 1964-1978, bifând 295 meciuri și 8 goluri în tricoul alb-violet. ”Baciul” a fost om de bază în echipa FC Argeș care în sezonul 1971-1972 a câștigat primul titlu de campioană a României.

Anunțul decesului fostului mare campion a fost făcut de reprezentanții familiei: ”Cu mare durere în suflet, vreau să anunț trecerea în neființă a socrului meu, primul “Baci” din fotbalul românesc, fostul fundaș central al echipei FC Argeș – CONSTANTIN OLTEANU ! Dumnezeu sa te odihnească Baciu!” este mesajul postat pe pagina de facebook de Florin Motroc, fostul mare fotbalist al Rapidului, ginerele lui Constantin Olteanu.

Clubul FC Argeș este alături de familia fostului mare fotbalist în aceste momente grele și transmite sincere condoleanțe. Dumnezeu să-l odihnească în pace!”, transmit reprezentanții Clubului FC Argeș. (sursa foto: Facebook Fotbal Club Arges Pitesti)

Comments

comments