Pe 25 ianuarie, polițiștii locali din cadrul Compartimentului Activități Comerciale au efectuat multiple controale la restaurantele si barurile situate pe raza municipiului Pitești, având ca scop respectarea măsurilor pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de SARS-CoV-2, precum și alte aspecte privind legislația în vigoare.

Urmare controlului, unui agent economic din cartierul Trivale i-a fost suspendată activitatea de alimentație publică până la intrarea în legalitate și sancționat contravențional, cu suma de 400 lei, în conformitate cu O.G.99/2000 republicată, acesta funcționând fără a deține autorizație emisă de Primăria Municipiului Pitești, în conformitate cu prevederile Legii nr.227/2015 privind Codul fiscal.

”Menționăm că, unitatea de alimentație publică (fast-food) a mai fost avertizată anterior, pentru aceeași faptă, fiindu-i stabilit termen de intrare în legalitate. Acțiunile vor continua și în perioada următoare”, transmite Bogdan Aristănțoiu, purtător de cuvând al Poliției Locale Pitești.

Comments

comments