Fără stat la coadă! Impozitele locale și amenzile pot fi plătite și online, la Mioveni

434 views

Fără stat la coadă! Impozitele locale și amenzile pot fi plătite și online, la Mioveni. Pentru a-i scuti pe contribuabili de nevoia de a se deplasa la sediul primăriei și a sta la cozi, administrația din Mioveni le oferă posibilitatea de a-și plăti dările locale și amenzile pe online, rapid și simplu, fie de pe telefon sau de acasă din fața laptopului. Plata se poate face utilizând cardul bancar, accesând site-ul www.ghiseul.ro, secţiunea plata cu autentificare şi selectând “Primăria oraşului Mioveni” din lista de instituţii.

Plata taxelor şi impozitelor, precum şi a amenzilor utilizând cardul bancar prin Sistemul Naţional Electronic de Plată Online este disponibilă 7 zile din 7.
Pentru plăţile efectuate cu carduri prin intermediul ghişeului virtual de plăţi la adresa de internet www.ghiseul.ro – Primăria oraşului Mioveni, contribuabilii au următoarele beneficii:
– economisesc timp, nemaifiind nevoiti sa se deplaseze pana la ghiseele primariilor si sa piarda vremea la cozi;
– nu mai sunt nevoiti sa pastreze chitante pentru a face dovada platilor, in conditiile in care Ghiseul.ro are o arhiva cu toate operatiunile desfasurate de utilizatori;
– pot plati doar partial anumite taxe si impozite;
– nu se percepe comision,
– se pot bucura de injumatatirea cunatumului amenzilor platite in primele 15 zile, asa cum prevede legislatia in vigoare.

Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0348/455.666 sau pe e-mail, la adresa taxemioveni@gmail.com.

Comments

comments