După modernizarea tuturor căilor de acces în oraş, refacerea iluminatului public şi restilizarea completă a centrului, sâmbătă seară, de Ziua Femeii, administraţia publică locală din Mioveni, condusă de primarul Ion Georgescu a inaugurat o nouă investiţie menită să schimbe faţa oraşului şi să sporească atractivitatea lui.

Pe muzica lui Vivaldi, în aplauzele a mii de spectatori, fântâna arteziană muzicală de pe platoul Casei de Cultură a Sindicatelor „Dacia” a dat primul său spectacol, devenind astfel noul punct de atracţie al oraşului. Reprezentaţia pe care aceasta o oferă este una de înalt nivel, atât din punct de vedere muzical, fiind acompaniată de pagini celebre, cât şi al spectaculozităţii jocului jeturilor de apă şi luminilor. Fântâna este formată din 28 jeturi spumante de apă de înălţimi diferite, crescând de la aproximativ 1 metru  pe exterior la aproximativ 2,5 m în centru. Prin lămpile cu leduri RGB, spoturile submersibile şi îmbinarea armonioasă a jocurilor de apă şi lumină, fântâna creează diverse efecte optice ce încântă privirea spectatorilor şi animă platoul pe timpul nopţii creând o adevărată feerie de lumini, ce variază între  roşu, albastru, violet, galben şi verde.
„Este un proiect la care ţin foarte mult, pe care mă bucur că l-am dus la bun sfârşit, care va ridica mult gradul de atractivitate al oraşului Mioveni!“, a precizat Ion Georgescu, primarul oraşului. Edilii Mioveniului nu au ratat prilejul de a le oferi doamnelor şi domnişoarelor din Mioveni câte un trandafir, în dar, de 8 Martie!

Comments

comments

DISTRIBUIȚI