Expoziție de haine cu vânzare, în acest weekend, la Jupiter City Bradu! Nu ratați colecția ”Unirea”

Eveniment inedit la Jupiter City Bradu! Producatorii a trei brand-uri argeșene Norberto Fashion, IIoana și Queen Atelier şi-au unit forţele, imaginaţia şi măiestria pentru a crea Colecția “UNIREA“. Piesele vestimentare ce alcătuiesc această colecţie unică, dedicată Centenarului, readuc în actualitate tradiționalul, adaptat la tendințele anului 2018.

Minunatele articole vestimentare ale expoziţiei cu vânzare vor putea fi admirate, dar și achiziționate, de vineri, 30 noiembrie, până pe 2 decembrie, inclusiv, în galeriile Jupiter City.

 

 

Norberto Fashion este producător de tradiție de costume şi cămăşi bărbăteşti de calitate, Iioana ţese frumoasele ii de la Coşeşti, iar Queen Atelier creează minunate rochii de seară, demne de covorul roşu. În spatele acestei frumoase iniţiative, de a promova talentul argeşenilor stau trei doamne: Alina Frătică, Argentina Culcuş şi Claudia Dragomir, cele care au pus bazele şi promovează cele trei branduri, 100% româneşti.

Ţinutele se adresează tuturor iubitorilor de frumos, indiferent de talie sau înălţime, fiind create pentru a pune în evidenţă calităţile celui care le poartă. Ţinute glam, îmbogăţite cu frumoasele motive tradiționale româneşti, atât pentru femei, cât și pentru bărbați, vă vor fi prezentate la galeriile Carrefour Piteşti, în perioada 30 noiembrie – 2 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.