Explozie și incendiu la Petromidia, Năvodari! Un angajat de 32 de ani a murit

Update! Cinci angajaţi ai rafinăriei au fost răniţi în explozia urmată de incendiu la Petromidia Năvodari. Patru dintre victime au fost transportate la spital în Constanţa. Persoana dată dispărută în urma incendiului urmat de explozie de la Petromidia a fost găsit moartă. Este vorba despre un angajat de doar 32 de ani.

O explozie s-ar fi produs, vineri, la Rafinăria Petromidia din Năvodari. Din primele informații, două persoane au fost rănite. Focul și fumul puternic se pot observa și de pe plaja din Mamaia, dar și din localitățile din împrejurimi, precum Corbu. Potrivit primelor informații, incendiul este unul foarte violent.

Explozia a avut loc la parcul de rezervoare al Rompetrol Midia Năvodari. Din primele informaţii, explozia a avut loc la o instalație de la rafinărie, la instalația Hidrofinare Petrol – Motorină. Potrivit replicaonline.ro, ar fi luat foc un compresor de gaze și a urmat incendiul.

Două persoane sunt rănite în urma exloziei urmate de incendiu de la rafinăria Petromidia. Una dintre persoanele rănite au suferit arsuri de căi aeriene și pe aproximativ 45% pe suprafața corpului. Ambele victime au arsuri în special la nivelul feţei. Una dintre persoanele rănite au fost preluate de un echipaj SMURD. Vom reveni!

(sursa foto: romaniatv.net)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here