Exclusiv la salonul de înfrumusețare Ioana Duță Studio din Pitești! Începând de joi, 26 octombrie, salonul Ioana Duță Studio vă oferă posibilitatea de a beneficia de cel mai inovativ, rapid și spectaculos tratament de laminare și hidratare a genelor existent.

PREȚ PROMOȚIONAL – luna noiembrie 120 RON (preț inițial – 160 RON).

În exclusivitate, în Romania, prin The lash Room beauty Clinic, Elleebana One Shot Lift este ultima tendinta in domeniul genelor care va permite sa oferim clientelor gene mai lungi, mai groase si mai curbate cu pana la 40%, care rezista minim sase săptămâni.

Pad-urile de silicon patentate de sistemul ELLEEBANA care inlocuiesc vechile bigudiuri pentru permanent de gene, va ofera posibilitatea unica de a oferi genelor aspect unic de lifting de la radacina pana la varf.

Formula Elleebana este cel mai avansat sistem de laminare si hidratare existent, dar si cel mai RAPID, durata tratamentului fiind redusa de la 90 minute cat dureaza toate celelalte tratamente la 30 minute, rezultatele fiind si cele mai uimitoare de pe piata. Sistemul este format din doze de unica folosinta, fara posibilitatea de a risipi materiale, fara riscul ca acestea sa expire din momentul deschiderii si ofera un grad sporit de igiena.

Telefon: 0721.333.994
Adresă: Str. Gheorghe Șincai, bloc P11, Sc C, Pitești
Email: ioanadutastudio@yahoo.com
Facebook: Ioana Duta Studio

Comments

comments